Standard side

Mange Limousinavlere har registrert markant nedgtang i klassifiseringsresultatene. Dette er også en utvikling som kommer til uttrykk i Storfekjøttkontrollen. I den grad Limousinen har endret seg så er det heller i bedre retning i forhold til å score i de beste klassene. Den negative utviklingen skyldes endringer i tolkningen av klassifiseringssystemet. Eller mer presist, måten klassifiseringssystemet Europ blir tolket i Norge. Nedenfor foreligger det informasjon om hvordan Limousin klasser i Frankrike.

Hvor vidt norsk slakteindustri har anledning til å tolke Europ-systemet på sin måte, er et spørsmål som vil bli gjennstand etterprøving og lovlighetskontroll. Det er et udiskutabelt faktum at det eksisterer markante forskjeller på hvordan systemet praktiseres i Norge i fohold til andre land. Dette får helt klar negative økonomiske konsekvenser for norske avlere som ikke får betalt for den kvaliteten de produserer.

Info er hentet fra avlsprogammet til France limousin sèlecion.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.03 | 18:40

Dypsindig humor med brådd har du alltid hatt.

...
20.01 | 14:58

Hello Irene and Ola-Jorn, nice to meet you in Germany!!! Very interesting website!
Best regards
Carsten & family
www.K9-Burgenland.de

...
21.03 | 11:42

Kjempe flott hjemmeside du hadde her, var fasinerende og se på de flotte kalvene du hadde. Veldig mange og flotte bilder
Mvh Limosusin bonde i fra Kvinesdal.

...
30.03 | 23:28

Leie du ut Limousinan dine åsså...?????
He, he...flott side Ola Jørn....Margaux og St. Emilion Grand Cru er satt i beredskap på Forvik...., med eller uten Limo.

...
Du liker denne siden