.

Etter positvt svar på forespørsel vurderte vi sterkt en embryoskylling hos Gaec Bros for noen få år tilbake. Han har hatt to okser gjennom sin besetning. som også var interesante for vår. Begge var født i besetningen til Martinie Joelle. Vi snakker om Cabaret og Fuschia. Cabaret kombinerte en indeksrekke på 108 på fødsel, 117 på tilvekst, 123 på muskel med en avvenningsindeks på 131.

Fuschia trenger ikke så mye presentasjon ut over bilde og det faktum at han er oksen med den høyeste samlindeksen Frankrike.

Mens vi avventet avgjørelsen dukket det imidlertid opp en ny okse fra Bros, som har Fuschia som far og Cabaret som morfar.

Valget ble enkelt. Vi kjøpet heller et parti semin og fikk nå i september den første av foreløpig ni kalvinger som vi venter etter denne genetikken.

Fuschia

Nyeste kommentarer

31.03 | 16:40

Dypsindig humor med brådd har du alltid hatt.

20.01 | 13:58

Hello Irene and Ola-Jorn, nice to meet you in Germany!!! Very interesting website!
Best regards
Carsten & family
www.K9-Burgenland.de

21.03 | 10:42

Kjempe flott hjemmeside du hadde her, var fasinerende og se på de flotte kalvene du hadde. Veldig mange og flotte bilder
Mvh Limosusin bonde i fra Kvinesdal.

30.03 | 21:28

Leie du ut Limousinan dine åsså...?????
He, he...flott side Ola Jørn....Margaux og St. Emilion Grand Cru er satt i beredskap på Forvik...., med eller uten Limo.